Improvers This Month: Januari 2023

Een nieuw jaar nieuwe kansen

Een nieuw jaar nieuwe kansen. Dat was de slogan voor afgelopen maand. We praten je bij over wat er allemaal is gebeurd bij Improvers de afgelopen maand.

Vorig jaar zijn we op trip geweest naar Budapest en Ibiza. Daarnaast hebben we een geweldig zomers events gehad op het strand van Wijk aan Zee. Tijd om de trips & event compilatie te updaten met de beelden van dit feest en deze reizen. Enjoy!

Een van de belangrijkste verticals bij Improvers is Energy. Er heerst momenteel nog steeds veel onrust op de energiemarkt waardoor wij niet kunnen verkopen zoals we gewend zijn. Begin januari maakte de energiemarkt een grote verandering door toen het prijsplafond inging. Door flink wat inspanning hebben wij de ingewikkelde constructie netjes en op tijd in onze systemen kunnen verwerken.

Op onze andere verticals, Charity, Media en Lottery konden we wel helemaal los gaan deze maand. We zijn dan ook erg trots op de groeispurt die we op de Media vertical aan het maken zijn. 

Op dit moment kun je op de website al meer vinden over de mogelijkheid om Recruiter te worden bij Improvers, in december zijn we begonnen met deze nieuwe manier van samenwerken en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Zie jij dit ook zitten? Meld je dan nu aan als Recruiter. Binnenkort komt daar een nieuwe variant bij. Naast Partners en Recruiters op zzp-basis gaan wij ook een tak oprichten waarop wij in loondienstverband gaan werken. Dit onderdeel zal Improvers Cherries gaan heten en zal in februari echt van start gaan. Op zeer korte termijn zal je kunnen solliciteren voor deze nieuwe functies dus hou goed onze website in de gaten.

Vlak voordat februari begon hebben we nog twee nieuwe Improvers toe kunnen voegen aan ons team. Voor onze vestiging in Amsterdam zijn een nieuwe Business Manager en een Service Medewerker gestart.

Check als kers op de taart onze Instagram en Facebook om te zien welk collega er 50 jaar werd en wat onze goede voornemens zijn dit jaar zijn.

Publicatie datum: 02 februari 2023

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden