Onze nieuwe Improvers

In de afgelopen periode heeft Improvers een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen; Jimmy, Marco en Dilara. Maak kennis met deze drie toppers...

JIMMY

Woonachtig in Groningen. Ik ben getrouwd en een trotse vader. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit! Gezellig op een terras zitten, uitgaan met familie en vrienden of gewoon lekker thuis aan de borrels en lekker eten. Uiteraard ga ik ook graag gezellig met mijn gezin op pad! Mijn hobby’s zijn voetballen en kickboksen. Ik ga graag naar voetbalwedstrijden van FC Groningen of naar leuke boks evenementen met familie en vrienden.

Op welke prestatie ben je trots?
Ondanks mijn achtergrond ben ik trots op mijn prestatie dat ik binnen Improvers het vertrouwen en de kans heb gekregen om mij als ‘Partner Manger’ verder kan ontwikkelen binnen Improvers.Marco

Ik ben geboren en getogen in het mooie Friesland op de rand van Drenthe! Ik ben positief ingesteld en omdat ik al sinds jonge leeftijd de verplichting had om zelfstandig te zijn, ben ik een persoon met de drive om te ondernemen geworden. Ik heb altijd jong van geest gehandeld en een enorme behoefte aan zelfontwikkeling. Ik zoek in mijn vrije tijd graag de rust en de natuur op of maak ik graag lange autoritten met goede muziek op de achtergrond.

Welke baan zou absoluut niet bij je passen?
Elke baan in een fabriek of fastfoodketen hoef je mij niet voor wakker te maken!

Als je niet meer hoefde te slapen, wat zou je dan met je extra tijd doen?
Op het moment dat ik niet meer zou hoeven te slapen, zou ik extra tijd steken in het opzetten van een nieuwe onderneming en zou ik meer tijd doorbrengen met de mensen die dicht bij mij staan.

DILARA

Ik ben werkzaam bij Improvers als Service Medewerker. Ik heb mijn opleiding als Office Assistant afgerond en voelde dat het tijd werd om in het beroepsleven stappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan shoppen met mijn familie/vrienden.

Wat moet iedereen wel eens gedaan in zijn of haar leven volgens jou?
Ik raad flyboarden zeker aan. Het is een plezierige en zeer spannende ervaring.

Wat is voor jou een perfecte avond?
Naar een all you can eat restaurant waar ik mezelf kan volproppen met sushi.


Publicatie datum: 07 september 2022

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden