Certified is terug!

Improvers is getrouwd met innovatie, daar staan wij om bekend. De afgelopen jaren is ons Platform completer geworden. Toen in 2015 onze Telemarketing software niet voldoende bleek om vooruit te bewegen is de Orderportal ontwikkeld. Dat was het startschot voor vele integraties, automatisering, tools, datadistributiemodellen en kwaliteitscontroles. Zelfs ons eigen e-learning platform. Een van A tot Z draaiende salesmachine. En klaar voor meer! 

Al langer spelen wij met de gedachte om het Platform verder te positioneren in de markt, met ons op de regisseursstoel. We oefenden met het Seniormodel, overwogen een Dealermodel en ondertussen plukken externe partijen al de vruchten van ons Platform.

Nu is er weer iets moois uit de koker gerold, er is een kindje herboren: Certified. Met Certified kunnen bewezen callcenters en Door-to-Door partijen zich aansluiten op ons Platform. Als ‘Certified Partners’ kunnen ze campagnes draaien voor A-merk Adverteerders in een veilige en solide omgeving. Daarbij maken ze gebruik van één of meerdere producten. Alleen de sales portal, of samen in een combinatie met de telemarketing applicatie, door to do door applicatie, de certificeringsomgeving en kwaliteiscontroles.

Een Certified Partner profiteert net als een Improvers Partner van kwaliteit, facturatie en afhandeling klantvragen. Echter is de salespartij volledig verantwoordelijk voor het resultaat van zijn of haar verkopers.

Niet iedereen kan zomaar Certified Partner worden. Er wordt beperkt geselecteerd en voorzichtig begonnen, maar er zijn al mooie stappen gezet. Zo is de eerste Certified Partner van start gegaan op 18 november 2020. Deze gaat aan de slag met MKB-campagnes. Ook zijn we bezig met een tweede Certified Partner en zitten er meer in de pijplijn.

De website van Certified staat LIVE, neem een kijkje via deze link.
Heb je vragen over Certified? Stuur dan een e-mail naar info@certified.nl.

Context:
In 2015 is Certified in het leven geroepen om als externe partij kwaliteitscontroles uit te voeren bij Improvers. In 2019 is Certified overgenomen door TQIS en verder uitgebouwd. Sindsdien lag het merk ongebruikt op de plank, klaar voor een nieuw bestaan.


Publicatie datum: 25 november 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden