Live persconferenties en webinars

Afgelopen tijd was het erg onrustig op de energiemarkt. Kleine energieleveranciers gingen failliet, prijzen gingen door het dak, en er ontstond paniek bij de consument. Voor een bedrijf waarvan één van de grootste bedrijfstakken de verkoop van energiecontracten is, betekende dat aanpassen, meegaan met de flow, last minute schakelen, moeilijke beslissingen maken en kijken welke mogelijkheden er te creëren zijn.

Om onze Partnerbase op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op de markt en binnen Improvers, hebben we de “Improvers Persconferenties” in het leven geroepen. Updates waarin de directeur, Peter van Osch, live uitleg geeft en vragen beantwoordt. Soms alleen, soms met een andere collega, altijd in real-time.

Naast de persconferenties hebben we ook een webinar gehouden over de in juni veranderde wetgeving. Gedurende 20 minuten praatten onze Business Intelligence Specialist, Evert-Jan Koppelaar, en Peter van Osch over de nieuwe wetgeving en beantwoordden zij vragen over de effecten voor Improvers.

We kwamen met slecht nieuws, maar ook met stipjes op de horizon. We leerden de live streams interactief te maken en verbeterden de kwaliteit en het verhaal. Zo zijn we klaar om in de toekomst nog veel meer verhalen te vertellen, jullie altijd het laatste nieuws te geven, en ons allemaal trots te maken op wat we bij Improvers samen neerzetten!

Publicatie datum: 29 november 2021

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden