Je bent zo verkocht

Bij Improvers verdien je meer

Wil jij meer met je vlotte babbel? Je klimt graag in de telefoon en ziet een functie als professioneel verkoper zitten. Maar waar begin je? Zoek niet verder, Improvers zorgt ervoor dat je schittert als Sales Agent. Of je nu donateurs wil werven voor een goed doel, óf loten wil verkopen voor een loterij, het kan allemaal! Bij ons in loondienst maak je snel je eerste call en Sale, of je nu net je opleiding hebt afgerond of al vele meters als verkoopmedewerker hebt gemaakt. Onze interne specialisten leiden je op en zorgen dat je goed voorbereid kunt doen waar jij goed in bent; Verkopen! En je uurloon? Dat is fors hoger dan marktconform, bovendien profiteer je van vele extra’s zoals bonussen, gezellige werkplek inclusief uitjes en een fantastische werksfeer!

Improvers legt jou in de watten

Hier kun je op rekenen

Jij weet iets te verkopen, wij ook! Als Sales Agent krijg je bij ons alle ruimte om het maximale uit jezelf te halen als verkoper.

Goed salaris
Sales Agents bij Improvers verdienen flink meer dan ergens anders. Top verkopers zijn voor ons waardevol en dat koesteren wij door aantrekkelijke bonussen en fijne werkomgeving.

Aantrekkelijke bonus
Je kunt méér halen uit je werk als Sales Agent. Want boven op je goede salaris, krijg je bij ons een aantrekkelijke bonus.

Wekelijks uitbetaald
Goede dingen komen snel. Daarom word je bij Improvers wekelijks uitbetaald.

Vrijheid
Bij Improvers kennen we geen opgelegde roosters. Je bepaalt je eigen schema, dat is werken hoe het jou het beste uitkomt.

Fijne werkplek
Je komt terecht op ons kantoor in Amsterdam. Ideaal gelegen en goed bereikbaar met het OV. En aan alles is gedacht, zo ontvang je een kilometervergoeding en staat de lunch voor je klaar

Coaching & Training
We zorgen dat je snel je eerste verkoopgesprek kan voeren. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat, dankzij persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Eerlijke verkooppraktijken voor iedereen

Als Sales Agent draag je bij aan een betere wereld

Bij Improvers zijn we elke dag bezig om telefonische sales te verbeteren. Zodat de consument geen overhaaste beslissing maakt, maar weloverwogen bij jou koopt. Een goede deal voor afnemer, opdrachtgever en jou. Bij Improvers heb je dus niet alleen de kans om bijvoorbeeld donateurs te werven voor een goed doel dat de wereld een beetje beter maakt. Je kunt hier elke dag zélf verbeteren en bijdragen aan een betere telefonische verkoopwereld. Iedereen wint!

Aan de slag als Sales Agent

Meld je aan. Wij doen de rest

Zie jij jezelf al sales maken voor de mooiste Adverteerders? Meld je dan aan bij Improvers. We nodigen je uit voor een sollicitatie. Voelen jij en wij die klik? Dan is het een kwestie van contract ondertekenen, training volgen en starten als professionele sales medewerker. Kom als echte Improver het beste uit elk telefoongesprek halen!
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden