Improvers verwelkomt ook telefonisch verkopers in loondienst.

wordt ook een cherrie bij Improvers

Improvers biedt niet alleen de ideale verkoopomstandigheden voor zelfstandige ondernemers die sales willen maken voor absolute A-merken. Ook mensen die op zoek zijn naar een vaste baan in telemarketing zitten goed bij Improvers, Improvers Cherries om precies te zijn! Onze Sales Agents in loondienst noemen wij onze Cherries. Als Cherrie maken ze bij ons snel hun eerste call en Sale.

Snel aan de slag
Voor mensen die een vlotte babbel hebben en graag telefoneren, heeft Improvers de ideale baan. Of ze nu nét een commerciële opleiding hebben afgerond of jarenlange ervaring hebben als verkoopmedewerker: na een training kunnen ze snel aan de slag op ons kantoor in Amsterdam. Daar ontbreekt het ze werkelijk aan niets. Bovendien verdienen ze flink meer dan marktconform, worden ze wekelijks uitbetaald, bepalen ze hun eigen werkschema en valt er wekelijks een bonus te verdienen. Kortom, een droombaan in sales dus!

Goede doelen en loterijen
Onze Sales Agents (Cherries) gaan telefonisch verkopen voor goede doelen en loterijen. En dat doen ze op de vertrouwde Improvers-manier. Dat wil zeggen: de consument goed informeren, goed luisteren en zorgen dat er geen overhaaste beslissing wordt gemaakt. Improvers wil de wereld van telefonische sales namelijk verbeteren. Elke dag weer. We gaan altijd voor de beste deal voor de afnemer, Adverteerder en onze eigen mensen.

Meer weten of Sales Agent worden?
Wil je meer informatie over verkopen in loondienst bij Improvers? Of je direct aanmelden als Sales Agent? Ga dan naar improvers.nl/word-sales-agent
Publicatie datum: 02 maart 2023

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden