Improvers bestaat 10 jaar!

A decade of experience

Dit jaar bestaat Improvers tien jaar. Een tinnen jubileum dat gevierd wordt alsof het goud is. In 2012 startten we met het bouwen van een Platform waarin Adverteerders en Partners op een unieke manier bij elkaar werden gebracht. Waar we toen de eerste in de Nederlandse markt met dit concept waren, zijn wel al lang niet meer de enige. Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Improvers bleef zich keer op keer bewijzen en Essent geloofde in het concept. Zo groeide, wat begon als een kleine proeftuin voor nieuwe Campagnes, uit tot een succesvolle samenwerking.

In de tien jaar dat we nu bestaan mochten we onder andere twee FD Gazelle Awards in ontvangst nemen en behoorden we twee jaar op rij tot de 25 snelst groeiende bedrijven van Nederland. We startten succesvolle samenwerkingen met een breed scala aan Adverteerders. Van goede doelen tot media en van loterijen tot energie. Improvers werd de eerste Premium Deelnemer van het CIRE keurmerk en mag zichzelf als eerste salesplatform van Nederland 100% transparant noemen. Sindsdien hebben alle Partners dit transparantiekeurmerk en onderscheidt Improvers zich ook op dit vlak van de rest.

Vandaag de dag is Improvers het thuis van honderden Partners. Na diepe dalen kwamen hoge pieken, blijven we verbeteren en met alle opgedane ervaring, relaties en kennis mogen we onszelf nog steeds de beste noemen. Improvers zou Improvers immers niet zijn als we er niet alles aan blijven doen om dit te blijven. After all: Improvers, it’s all in the name

Publicatie datum: 01 januari 2022

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden