Improvers This Month: April 2023

Blijf op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen

Welkom bij de nieuwste update van Improvers! In deze nieuwsbrief delen we de laatste ontwikkelingen bij Improvers tijdens de maand april.

We hebben onze partners uitgedaagd om deel te nemen aan onze Voorjaars Battle, waarbij het niet alleen ging om het winnen van leuke prijzen, maar ook om kans te maken op gezellige teamuitjes. De winnaar van deze Battle wordt binnenkort bekendgemaakt. Naast deze Battle organiseerden we ook onze jaarlijkse Gouden Paaseieren Loterij. Een Improvers klassieker.

In april vond de Ramadan plaats en om deze bijzondere periode te vieren, organiseerden we op onze kantoren in Amsterdam en Groningen Iftars. Het was een mooie gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijke maaltijden.
Op de Improvers Client afdeling hebben we recentelijk een nieuwe medewerker mogen verwelkomen: Noa. Ze gaat onze twee Client Managers ondersteunen en is in korte tijd al een waardevolle aanvulling op ons team geworden.

Natuurlijk hebben we ook Koningsdag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast de bijbehorende oranje tompoucen en oranje outfits trokken we het oranje feest nog even door met Oranje Bonus. Een mogelijkheid om een leuke bonus uit de laatste dagen van deze maand te halen.

Dat was het nieuws van Improvers voor deze maand. Tot de volgende!

Publicatie datum: 02 mei 2023

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden