Improvers This Month: Maart 2023

Blijf op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen

Het is weer tijd voor een nieuwe Improvers This Month, waarin we je bijpraten over de belangrijkste ontwikkelingen bij Improvers.

De laatste maand van het kwartaal betekent uiteraard dat het tijd is voor de Q meeting. Medewerkers worden bijgepraat over belangrijke bedrijfsdoelstellingen, nieuwe projecten en uiteraard wat er Improvers de komende maanden te wachten staat. Het is ook altijd het moment dat iedereen elkaar weer even ziet, het komt immers niet heel vaak voor dat je met al je collega's tegelijkertijd in een vergadering zit.

Hoewel maart relatief rustig was met betrekking tot speciale acties, hebben we bij Improvers toch iets leuks georganiseerd. Zo hebben we op ons kantoor in Utrecht een vrijdagmiddagborrel gehad met een spannende race-simulator en hebben we de hele maand een spel gespeeld waarbij medewerkers moesten raden welke bijzondere activiteit er onder de douche plaatsvond. Van doedelzakken tot typemachines, niets was te gek. Winnaars kregen een heerlijke chocoladereep

Eind maart begon ook de Ramadan. Aangezien veel van onze partners en medewerkers hieraan deelnemen, hebben we hier aandacht aan besteed en organiseren we binnenkort een speciale Iftar-avond op onze locaties. Want tijdens de Ramadan draait het tenslotte allemaal om samenzijn.
Dan de meer zakelijke kant van deze update. We zijn we erg blij dat de energiemarkt weer langzaam terugkeert naar het oude niveau en zijn we weer volop bezig met waar we goed in zijn: sales maken! De energieverkoop groeit lekker door in aantallen en daarnaast gaat het erg goed met onze media-campagnes. Zo zijn we gestart met nieuwe regionale campagnes voor het Mediahuis en hebben we hier binnenkort nog meer leuk nieuws over.
Bovendien hebben we een leuke verbetering voor onze nieuwe Partners geïntroduceerd. Wanneer zij voor het eerst inloggen op Mijn Improvers, worden ze begeleid door onboarding-video's die de stappen uitleggen. Dit maakt het uitgebreide selectieproces weer iets makkelijker voor onze nieuwe verkopers.

Vergeet niet om Improvers te volgen op Instagram voor leuke updates en behind the scenes materiaal en abonneer je op ons YouTube kanaal om als eerste de volgende aftermovie te zien!

Publicatie datum: 04 april 2023

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden