Loondienst of zzp, bij Improvers kan het allebei!

Vanaf onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud. Want wat we doen is nogal onconventioneel: zelfstandige salesprofessionals (Partners) selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. Inmiddels werken er meer dan 30 vaste medewerkers bij Improvers, hebben drie locaties: in Amsterdam, Groningen en Eindhoven en een servicekantoor in Utrecht.

De afgelopen 10 jaar zijn we onszelf continue aan het improven en daar horen steeds nieuwe mensen bij die Improvers nieuwe impulsen geven. Zo hebben we nog voldoende ruimte voor nieuwe zzp sales professionals. Niet alleen op onze energie campagnes maar zeker ook voor onze Adverteerders binnen de verticals, de goede doelen en loterijen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. Dan kijken we samen of we een goede match vormen. 

Fan van Improvers maar geen niet de behoefte om op zzp basis aan de slag te gaan? Kom dan ons vaste team versterken. Onze verschillende afdelingen werken samen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor onze Partners en Adverteerders en zorgen er elke dag opnieuw voor dat onze Partners hun persoonlijke doelen bereiken.

Lijkt het jou leuk om het Improvers team bij te staan en je eigen doelen te behalen? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.

Improvers biedt ook verschillende stage mogelijkheden aan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een IT, design of media stage, vul dan het formulier op de website in.

Publicatie datum: 21 juli 2022

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden