Goed verhaal, lekker lang

Als je Partners vraagt iets over Improvers te vertellen, doen ze dat vol passie. ‘Hou het kort’ is dan niet voor iedereen even gemakkelijk. Leo van Vuuren is zo’n Partner die niet te remmen is. Geen probleem, we richten er graag extra ruimte voor in. Hier zijn volledige verhaal. Bedankt voor de mooie woorden, Leo!

Geschreven door Leo van Vuuren:
"Vanuit mijn eigen BV werk ik als ZZP’er voor enkele A-merken waarvan Improvers mij via haar perfect functionerend belplatform de leads levert. Voor de diensten van Improvers betaal ik een vergoeding, iedere dinsdag ontvang ik een Credit Factuur wanneer in de periode ervoor netto Sales tot stand zijn gebracht, een dag later staat de factuurwaarde op mijn bankrekening. Dit gegeven is een aangename zekerheid voor mij als eenvoudige ZZP’er. 

Sinds 2016 heb ik enkele kernwaarden van Improvers ervaren als feiten. Dit zijn voor mij de feiten: Eerlijk, Betrouwbaar, Slim, Gedreven, Creatief, Energiek, Innemend, Gedisciplineerd, Humor, Teamwork, Inspirerend, Kwalitatief, Sympathiek en permanent Innovatief.
Rustgevend werkt het feit dat elk gesprek en iedere Sale van alle aangesloten ZZP’ers gecontroleerd wordt op de geldende wet en regelgeving. Samenwerken met Improvers gaat over het leveren van Top Kwaliteit in alle disciplines inclusief haar eigen serviceverlening aan de aangesloten ZZP’ers. Een ZZP’er belt of werkt (door-to-door) niet eerder voor een adverteerder dan nadat via een digitaal (ENVOY) testplatform verschillende toetsen zijn behaald, zoals een Toets betreffende de adverteerder en een specifieke campagne van de adverteerder, Toets Telemarketing kennismodule, Toets wet- en regelgeving en een Toets Kennismodule betreffende de systemen van Improvers.

Het Management en de Teams eromheen doen er met elkaar, voelbaar door de aangesloten ZZP’ers, alles aan om de beste te zijn in wat ze met elkaar doen en willen bereiken. Improvers inspireert de aangesloten ZZP’ers met haar motivatie- en stimuleringssessies om prestaties naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. ZZP’ers daarentegen staan als aangesloten Partner bij Improvers niet alleen. Met elkaar helpen ZZP’ers elkaar ook om tot de allerbeste prestaties te komen. Improvers en de aangesloten Partners (ZZP’ers) willen het ook altijd winnen van de concurrentie in Telemarketingland. En daar helpen partijen elkaar verstrekkend mee.

ZZP’ers kunnen vanuit huis (Team Thuis) sales tot stand brengen of door gebruik te maken van een van de vestigingen van Improvers, Diemen (Team Amsterdam) , Eindhoven (Team Eindhoven) of Groningen (Team Groningen). Improvers organiseert met regelmaat Sales Wedstrijden waarbij de Teams, inclusief het Door to Door Team het tegen elkaar opnemen. Ik ben zelf gebonden aan huis (Team Thuis) maar weet van collega ZZP’ers dat het fijn werken is op de vestigingen en dat de maaltijdvoorziening daar perfect is.
Ik werk afwisselend voor o.a. WKOF, Cordaid, NRC/NRC NEXT en Essent.

  • WKOF (het Wereld Kanker Onderzoek Fonds) werkt gericht aan kankerpreventie. Willen door gedegen advies inzake gezonde keuzes in voeding en leefstijl: 1. Dat minder mensen kanker krijgen, 2. Dat meer mensen kanker overleven, 3. Dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Voedingsadvies heeft mij geholpen tijdens 32 weken chemokuren.
  • CORDAID blijft zich inspannen voor de bestrijding van extreme armoede in de wereld. Van iedere donateurseuro komt 90 cent daadwerkelijk terecht bij de mensen waarvoor donateurs Cordaid steunen. Tijd investeren voor minder bedeelden in de wereld geeft een goed gevoel.
  • NRC/NRC NEXT is voor mij de beste krant van Nederland. 
  • ESSENT sinds 1999 ben ik klant van Essent. Essent is veel meer dan een energieleverancier, bezoek de website van Essent en laat u verrassen."
Publicatie datum: 28 augustus 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden