Grenzen verleggen en plafonds doorbreken

De Battle is elke keer weer een week om naar uit te kijken, een week vol actie, grenzen die worden verlegd en plafonds die worden doorbroken.

Vijf keer per jaar wordt er door Improvers een Battle georganiseerd, een Big Battle en vier thema Battles. Tijdens deze Battles strijden Partners tegen elkaar voor vette prijzen. In de week van 14 t/m 19 september werd de Improvers Premier League Battle gehouden. Hierbij streden 32 teams van 5 tegen elkaar met als uitzicht, een mooie geldprijs. Het was een mooie Battle waarbij het elke wedstrijd weer spannend was wie er als winnaar naar voren zou komen. Uiteindelijk heeft Sheffield United gewonnen, het tweede Media team dat een Battle wint! Daarnaast bestond de top 4 uit een Charity team, Media team, Energy team en een Lottery team, alle branches van Improvers zijn vertegenwoordigd in de top 4.

Tijdens de Battle is er ook een winactie gehouden op social media, hier is een prachtige winnares uit gekomen. Zij heeft een lekkere fles Moët champagne en een Limited Edition Improvers Badlaken gewonnen.

De afgelopen Battle was de beste Battle in jaren. Alle Partners bedankt voor dit mooie resultaat. De legendarische Big Battle, wordt eind van dit jaar gehouden!

Publicatie datum: 07 oktober 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden