Het eerste 100% transparante platform

Het verkopen van energiecontracten lijkt vaak op een markt voor cowboys. Nieuwe partijen schieten wild om zich heen. Om zo snel mogelijk en zo veel mogelijk nieuwe contracten af te sluiten. Schimmige praktijken die voor consument én leverancier ellende in plaats van energie opleveren. Improvers staat voor Open en Eerlijk verkopen. En dat blijkt! Want als eerste verkoopplatform mogen wij ons CIRE premium deelnemer noemen. Een 100% score: ál onze salesprofessionals hebben het Transparantiekeurmerk!

Geregistreerd, onderzocht en beloond
Improvers is een van de initiatiefnemers van CIRE (Centraal Intermediair Register Energiemarkt). Wij doen er alles aan om het imago van de energiemarkt te verbeteren. Dat betekent dat wij transparant en volgens de regels werken. En de hoogste eisen stellen aan onze zelfstandige verkopers, onze Energy Partners. Die moeten allemaal beschikken over het Transparantiekeurmerk van CIRE om energiecontracten te kunnen verkopen. En als eerste verkoopplatform heeft Improvers het voor elkaar. Alle Energy Partners die bij ons energie verkopen zijn geregistreerd, onderzocht én beloond met het CIRE Transparantiekeurmerk.

De strijd is nog niet voorbij
Dat al onze Energy Partners bewezen transparant werken, wil niet zeggen dat wij stoppen met het verbeteren van de verkooppraktijken op de energiemarkt. Improvers is het eerste platform dat werkt met ervaren zelfstandige ondernemers in sales. Bij ons geen zweep over onervaren krachten die belscripts opdreunen. Maar goede gesprekken door bewezen verkoopprofessionals. Niet snel schieten vanuit de heup, maar eerlijke verkooppraktijken!
Publicatie datum: 12 juni 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden