Improvers Utrecht is verhuisd

Sinds kort is het service kantoor van Improvers, kantoor Utrecht, verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij hebben samen met Hof Promotion onze intrek genomen op de 8e verdieping van het Flow Building gebouw aan de A2.

Onze verdieping is grondig gerenoveerd, voorzien van alle gemakken en nu compleet in de Improvers huisstijl. Met ruime flexplekken, teamkantoren en vergaderruimtes is het heerlijk werken voor onze medewerkers. Een prachtig ruim en licht atrium is de perfecte locatie voor verschillende soorten presentaties en de kantine heeft een heerlijk lunch assortiment.


Naast alle faciliteiten die nu al gerealiseerd zijn wordt er ook nog gewerkt aan een SalesLab. Een ruimte waarin we nieuwe Campagnes kunnen opstarten, Partners kunnen faciliteren en ideeën kunnen uitproberen. Genoeg om nog naar uit te kijken dus!

De bereikbaarheid van servicekantoor Utrecht

Bereikbaarheid per auto
Navigeer op Reactorweg 47 Utrecht. Parkeren kan op het terrein achter het gebouw. Meld je via de slagboom links van het gebouw aan bij de Corporate Places intercom.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand tref je diverse bushaltes aan.

Bereikbaarheid per fiets
Ook met de fiets is de locatie goed te bereiken. Diverse veilige fietspaden leiden naar het kantoor en op het terrein is een overdekte bewaakte fietsenstalling beschikbaar.

Publicatie datum: 03 november 2021

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden