Improvers werft voor Dokters van de Wereld

Bijdragen aan een betere wereld staat hoog op de agenda bij Improvers. Niet alleen een betere en eerlijkere verkoopwereld. We helpen ook graag Goede Doelen. Daarom zijn wij er maar wat trots op dat wij als nieuwe Adverteerder Dokters van de Wereld mogen verwelkomen. Vol toewijding gaan wij aan de slag om Donateurs te werven. Zodat deze organisatie meer mensen toegang kan geven tot gezondheidszorg.

Hulp over de grens én in Nederland
Dokters van de Wereld vindt dat iedereen naar de dokter moet kunnen. Want gezondheidszorg is een mensenrecht, geen privilege. Wereldwijd brengt deze organisatie zorgverleners en mensen die zorg hard nodig hebben bij elkaar. Dokters van de Wereld biedt onder andere noodhulp, psychosociale ondersteuning en juridische bijstand. Ook in Nederland. Met onder meer een Zorgbus willen ze 35.000 mensen zonder verblijfsvergunning voorlichten en koppelen aan de juiste zorginstantie.

Mondzorg Campagne
Dokters van de Wereld zorgt er in ontwikkelingslanden bijvoorbeeld voor dat kinderen met brandwonden of een aangeboren afwijking in het gelaat worden geopereerd. In Nederland is Dokters van de Wereld de Campagne Mondzorg gestart. In samenwerking met Prodent werken zij aan bereikbare en betaalbare mondzorg voor iedereen. In Nederland rijdt er een mobiele tandartspraktijk rond voor gratis mondzorg en zijn er tandartspraktijken die gratis een behandeling aanbieden omdat 1,5 miljoen Nederlanders momenteel de tandarts niet kunnen betalen. Daarom strijdt Dokters van de Wereld in deze Campagne om mondzorg terug in het basispakket te krijgen. Inmiddels heeft hun petitie al meer dan 50.000 handtekeningen en zet Dokters van de Wereld het dus echt op de politieke agenda.

Om al dat goede werk over de grens en in Nederland mogelijk te maken, is Dokter van de Wereld afhankelijk van Donateurs en de vrijwilligers die zich inzetten voor Dokters van de Wereld. Improvers en Dokters van de Wereld slaan de handen in één en werken samen in de strijd: recht op zorg voor iedereen.

Publicatie datum: 07 mei 2021

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden