Ideale werkomstandigheden

Het beste direct sales platform van Nederland brengt niet alleen de beste salesprofessionals, gerenommeerde Adverteerders, de meest lucratieve Campagnes en eersteklas leads bij elkaar. Als Partner kun je ook vertrouwen op de beste techniek áchter het Platform. Want jij werkt het best als ons Platform het best werkt. 

WE DOEN HET SAMEN


Als je op een van onze locaties werkt, voel je de motivatie van je collega-Partners. Maar ook als je op het terras, in het bos of thuis werkt, ben je nooit alleen. Want met onze eigen social omgeving hou je contact met andere Partners, wissel je ervaringen uit en lees je alles over trips, events, incentives, kwaliteit, nieuwe Adverteerders en Campagnes. Je mist niets.


Verkopen, resultaten en facturen


Klim in de telefoon of druk op de bel en maak die deal. Stel jezelf verkoopdoelen en hou je statistieken in de gaten. Hoe scoor je bijvoorbeeld op kwaliteit en compliance? Lig je op koers voor de Diamond Trip? Op het Platform zie je al je resultaten en de facturen van de door jou behaalde omzet.


Continu verbeteren

Heb je een vraag over het Platform, Campagnes of sales? Iedereen van ons Team staat voor je klaar. Niet alleen krijg je antwoord, jouw vragen worden ook gebruikt om ons Platform te blijven verbeteren. Daar profiteert iederéén van. 

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden