Ideale werkomstandigheden

Het beste direct sales platform van Nederland brengt niet alleen de beste salesprofessionals, gerenommeerde Adverteerders, de meest lucratieve Campagnes en eersteklas leads bij elkaar. Als Partner kun je ook vertrouwen op de beste techniek áchter het Platform. Want jij werkt het best als ons Platform het best werkt. 

WE DOEN HET SAMEN


Als je op een van onze locaties werkt, voel je de motivatie van je collega-Partners. Maar ook als je op het terras, in het bos of thuis werkt, ben je nooit alleen. Want met onze eigen social omgeving hou je contact met andere Partners, wissel je ervaringen uit en lees je alles over trips, events, incentives, kwaliteit, nieuwe Adverteerders en Campagnes. Je mist niets.


Verkopen, resultaten en facturen


Klim in de telefoon of druk op de bel en maak die deal. Stel jezelf verkoopdoelen en hou je statistieken in de gaten. Hoe scoor je bijvoorbeeld op kwaliteit en compliance? Lig je op koers voor de Diamond Trip? Op het Platform zie je al je resultaten en de facturen van de door jou behaalde omzet.


Continu verbeteren

Heb je een vraag over het Platform, Campagnes of sales? Iedereen van ons Team staat voor je klaar. Niet alleen krijg je antwoord, jouw vragen worden ook gebruikt om ons Platform te blijven verbeteren. Daar profiteert iederéén van. 

Wat zeggen onze partners?

Samen blijven we het platform ontwikkelen

Leon
Leon PARTNER SINDS 2016
Het personeel is altijd behulpzaam en een goede aanvulling op het platform. 
Houda
Houda PARTNER SINDS 2019
De systemen waar je mee werkt zijn makkelijk in gebruik, waardoor de werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Het interne communicatiesysteem is ook prettig. Improvers is een platform naar mijn hart. Ga vooral zo door!
Rick
Rick PARTNER SINDS 2017
Het gebruik van platform improvers is ook heel makkelijk. Het is altijd even wennen maar wanneer je het gewend bent is alles heel simpel. En dat maakt je werk ook minder stressvol vind ik. Je word altijd goed op de hoogte gesteld via workplace.
Aanmelden? Ik zeg doen! Waar wacht je op maak jouw gras groener dan het gras aan de overkant.
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden